ALEGERI LOCALE – Mircea Cirț: E timpul ca improvizațiile heirupiste să fie eliminate din administrația locală!

0
431
Foto: baiamare.ro

ADVERTORIAL ELECTORAL. Ca om care a construit o afacere cu sute de angajați, ca privat care s-a luptat să răzbească în competiție cu concurența sunt intrigat de modul cum decurg – mai bine zis nu decurg – lucrările din Piața Revoluției din Baia Mare, oprite înainte de a începe. M-a intrigat și faptul că, deși că s-a anunțat că se va face acolo o parcare subterană cu 200 de locuri, s-a început cu lucrări de reamenajare a unei fântâni arteziene, care oricum va fi afectată de viitoarele excavări. Ca atare, am depus la Primăria Municipiului Baia Mare o solicitare pe Legea 544 în care am cerut date despre acest proiect. Menționez două:

 

1) Hotărârea de Consiliu Local privind reabilitarea Pieței Revoluției și construirea unei parcări;

2) O copie după autorizația de construire eliberată pentru reabilitarea Pieței Revoluției și construirea unei parcări subterane (subliniez că mă refer la întregul proiect, nu la o uzuală reamenajare de fântână).

 

 

N-aș vrea să fiu înțeles greșit: și eu sunt foarte bucuros când se face ceva în Baia Mare și nu țin la chestiunile birocratice, decât în măsura în care ele sunt expres prevăzute de lege. Dar, privind spre cum se derulează lucrurile, realizez că trebuie să renunțăm la concesivul “e bine că se mai face câte ceva”! Trebuie să trecem la un nivel în care se respectă pașii legali.

 

De altfel, atunci când proiectele de lucrări sunt demarate cu hei-rupul, înseamnă că în administrația care girează astfel de situații sunt mari – și dăunătoare – lacune de management. Sau, cu alte cuvinte, decidentul nu e bun gospodar. Eu nu voi tolera astfel de improvizații! Doresc să le înlocuiesc cu viziune, planificare riguroasă, ordine, grijă pentru banul și bunul public și cu lucrul bine făcut.

 

Căci, Baia Mare, #se poate!

 

Mircea CIRȚ, candidat la Primăria Baia Mare

 

* Comandat de PNL, Executat de 2MNEWS-MARAMUREȘ SRL, cod AEP- 21200012



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here