ALEGERI LOCALE – Mircea Ciocan (PER): Avem expertiza necesară pentru însănătoșirea Maramureșului îmbolnăvit de administrații ineficiente

1
622
Mircea Ciocan

ADVERTORIAL ELECTORAL. Trăim într-o lume în continuă modificare unde valorile și conveniențele sociale se schimbă cu o viteză uluitoare. Schimbările climatice sunt și ele evidente. În acest context, rămâne constantă nevoia de apărare a valorilor fundamentale specifice sănătății noastre fizice și morale. Maramureșul este vatra copilăriei noastre și zestrea pe care vrem să o transmitem urmașilor noștri. Ca oameni responsabili, care am copilărit și ne-am bucurat de neasemuirile acestor meleaguri dorim să lăsăm și copiilor noștri aceleași frumuseți. Măcar din acest motiv trebuie să fim preocupați în privința a ceea ce vom lăsa moștenire.

 

Dacă aruncăm o privire în jur vedem dealurile și munții Maramureșului despuiați de parte din pădurile sale seculare. Vedem munți de gunoaie la periferia celor mai importante orașe ale județului care sufocă prin mirosurile emanate atât trecătorii cât mai ales locuitorii din zonele limitrofe, la care se adaugă toată cohorta de rozătoare, reptile, insecte și păsări ce sunt atrase de acest paradis al deșertăciunii.

 

Lucrările de ecologizare ale perimetrelor miniere și ale iazurilor de steril rezultate din activitățile miniere au fost superficiale și au constituit doar surse de sifonare a banilor publici către mai marii dregători ai vremurilor, periodic răzbunându-se natura prin deversările de ape reziduale care se încăpățânează să sfideze încercarea de a ascunde aceste evidențe. Accidentele de poluare a apelor cu aceste reziduuri devin obișnuință.

 

În acest tablou sumbru al Maramureșului trist sunt și sacii menajeri uitați de turiști prin toate poienile și pe malurile apelor, aproape oriunde se poate descinde la un grătar. Aceasta e moștenirea pe care vrem să o lăsăm copiilor noștri? Nu!

 

Voi lupta pentru ca adevărata frumusețe a Maramureșului să răzbată! Voi lupta pentru a pune capăt acestei ineficiențe a administrației județene ce generează tot acest tablou nedrept! Copiii noștri trebuie să fie determinați să rămână acasă într-un Maramureș frumos și prosper. Aceasta este casa lor pe care le vom lăsa-o moștenire noi, generația de azi, a celor care am decis să ne implicăm în politică. Acesta este crezul meu și am decis să candidez la președinția Consiliului Județean Maramureș.

 

Echipa de consilieri județeni ai PER are expertiza necesară pentru implementarea proiectelor de ecologizare a Maramureșului. Vă îndemn să alegeți cu sufletul viitorul copiilor noștri! Mă găsiți la poziția 9 pe buletinul de vot. Fiți ecologiști, în respect pentru viitor! Pentru un Maramureș curat și prosper!

 

Mircea CIOCAN, președinte al Partidului Ecologist Român – filiala Maramureș

candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

 

Acest material a fost comandat de Partidul Ecologist Român. Cod unic de identificare: 21200195



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here