ALEGERI LOCALE – Dan Ivan (USR PLUS): Vom instala un baraj plutitor pe Săsar, pentru colectarea deșeurilor care intră în oraș

1
411

ADVERTORIAL ELECTORAL. Prea mult timp, Săsarul a fost folosit drept canalizare și container pentru tot felul de deșeuri. E timpul să transformăm Săsarul într-un râu limpede, unde să se dezvolte fauna, pentru ca noi toți, adulți și copii, să ne putem bucura de un peisaj atrăgător în inima Băii Mari.

 

Dan IVAN, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Baia Mare: Vom amenaja pe malurile Săsarului piste de alergare și piste de biciclete, pentru ca băimărenii să poată face sport. Dar nimănui nu-i place să facă mișcare într-un loc unde miroase urât și într-un peisaj plin de gunoaie. Așa că una dintre măsurile pe care le vom lua după data de 27 septembrie va fi să montăm un sistem inteligent de colectare a deșeurilor pe râul Săsar, în amonte de Podul Viilor. Îmi doresc să folosim un baraj plutitor, care ar putea colecta inclusiv deșeuri de mari dimensiuni, fără a ceda. Sistemul va fi monitorizat de primărie și gestionat în colaborare cu Apele Române.

 

 

Râul Săsar ar trebui să fie un punct de atracție pentru băimăreni, nu un loc pe care îl ocolim din cauza mirosurilor neplăcute și a aspectului neîngrijit. Alianța USR PLUS are soluția pentru a transforma Săsarul într-un loc curat, frumos, pe malurile căruia băimărenii și turiștii să vină pentru a se relaxa și a-și face fotografii.

 

Dacă vrei și tu asta, pe 27 septembrie pune ștampila pe poziția 8! Votează Dan Ivan pentru Primăria Baia Mare și Alianța USR PLUS pentru Consiliul Local!

 

* Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 2120025

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. a mai fost un candidat cu ani in urma care a vrut sa faca tren sau ce altceva dealungul raului sasar!!! promisiune in campanie electorala!s-a ales praful din aceasta promisiune! oare tot asa va fi si acum?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here