ALEGERI – Liberalii: Disperarea PSD înainte de alegeri atinge cote maxime și în țară, și în Maramureș

0
345

ADVERTORIAL. Incapabili să guverneze în beneficiul românilor și să își respecte promisiunile făcute cetățenilor, pesediștii cred că se mai pot salva cumpărând conștiințele unor primari sau consilieri locali, care se vând pentru câteva vorbe aruncate de guvernanți.

 

Știm cu toții cum își respectă PSD promisiunile și în Maramureș, și la nivel național. Acesta este și motivul pentru care și Liviu Dragnea, și Gabriel Zetea au dat cât mai puțin ochii cu cetățenii în această campanie electorală. Toate adunările publice ale pesediștilor au fost securizate, parolate, astfel încât să aibă acces doar cei aduși și controlați strict de liderii PSD, oameni ale căror salarii sau ajutoare sociale depind de partid.

 

Din păcate pentru PSD, pentru Liviu Dragnea și pentru Gabriel Zetea, cumpărarea unor voturi sau conștiințe, pe ultima sută de metri, nu mai salvează partidul. PSD a pierdut încrederea românilor și rezultatul alegerilor de duminică va confirma acest lucru. Cât despre cei care aleg să se vândă pentru un pumn de galbeni azvârlit de PSD le reamintesc doar că de-a lungul istoriei mulți au iubit trădarea, dar i-au urât pe trădători.

 

Românii văd ce se întâmplă, înțeleg cum vrea PSD să-i păcălească în continuare și la vot vor alege ceea ce e mai bine pentru ei și pentru țară, vor alege oameni care știu cum să le facă viața mai bună, oameni care sunt respectați și prețuiți la nivel european.

 

Îi îndemn pe toți maramureșenii, pe toți românii, să vină în număr cât mai mare la vot duminică, să voteze echipa PNL și să spună ”Da” la referendum, și să le dăm astfel o lecție și celor care mint și-i păcălesc pe români, și celor care le trădează încrederea.

 

Ionel Bogdan, Președinte PNL Maramureș

Comandat de Partidul Național Liberal, Codul mandatarului financiar: 41190007



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here