ALEGERI – În Maramureș, 438 secții de votare la alegerile prezidențiale

0
290

SECȚII DE VOTARE. Reprezentantul Biroului Județean Maramureș al Autorității Electorale Permanente, consilier Radu Grigoraș, a precizat că pentru alegerile prezidențiale au fost stabilite 438 de secții de votare, iar primarii trebuie să aducă la cunoștința opiniei publice numerotarea și delimitarea secțiilor de votare și a locației acestora.

 

În 9 noiembrie, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare, împreună cu locțiitorii acestora vor primi pe bază de proces verbal toate materiale necesare desfășurării scrutinului electoral.

 

Anexa secțiilor de votare stabilite la nivelul județului Maramureș poate fi consultată la www.roaep.ro (secțiunea Management electoral/Geografie electorală/Registrul secțiilor de votare). Autoritățile administrației publice locale (primarul) va pune la dispoziția partidelor politice extras din registrul electoral.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here