ALEGERI – Felician Cerneștean a acces în conducerea Ligii Aleșilor Locali PNL

0
400
Felician Cerneștean

CONDUCERE. Consilierul județean maramureșean Felician Cerneștean a fost ales ca membru în Biroul Politic Național al Ligii Aleșilor Locali PNL, for aflat sub președinția Gheorghe Flutur (președintele Consiliului Județean Suceava, fost ministru al Agriculturii în perioada 2004-2006) și din care fac parte aproximativ 1.000 de primari, consilieri județeni și consilieri locali liberali din toată țara.

 

În afara lui Felician Cerneștean, din delegația liberalilor maramureșeni au mai candidat pentru accederea în structura de conducere a Ligii și primarul comunei Groșii Țibleșului, Nicolaie Burzo, și consilierul județean Ion Beuca, însă fără succes.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here