ALEGERI – Adrian Todoran preia conducerea PMP Baia Mare

0
503

SCHIMBARE. Vineri, 16 martie, la ora 12, în sala mare din clădirea Millennium 1, situată în Centrul Vechi al Băii Mari, are loc întâlnirea regională a PMP, urmată, de la ora 17, de conferința municipală de alegeri. Actualul președinte al PMP Baia Mare, consilierul municipal Florin Creț, nu își va depune candidatura, unicul candidat la conducerea filialei Baia Mare fiind deputatul Adrian Todoran – surse interne 2mnews au confirmat că fostul președinte va primi funcția de prim-vicepreședinte PMP Baia Mare.

 

Todoran a făcut parte din fondatorii filialei Maramureș a PMP, pe care a condus-o până în vara anului 2016 (când, după fuziunea PMP cu UNPR, acum contestată în instanță de progresiști, în urma negocierilor dintre cele două formațiuni politice, Lucian Morar a devenit președinte, Todoran primind la schimb o funcție de vicepreședinte la nivel național). La evenimentele politice de vineri și-au anunțat prezența președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, senatorul Cristian Lungu (președintele PMP Cluj), deputatul Ionuț Simionca (președintele PMP Bistrița) etc.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here