ALEGERI 2024 – Vlad Duruș, candidat Alianța Dreapta Unită USR PMP pentru funcția de consilier județean: Prietenii noștri au nevoie de noi!

0
203

ELECTORAL. Am atras semnale de alarmă în mod regulat de aglomerarea de la adăposturile de câini și față de faptul că pe străzile orașelor se plimbă câini fără stăpân, care sigur că pot crea neplăceri, chiar probleme și sunt un pericol pentru copii și nu doar. Trebuie să creăm condiții normale pentru câinii fără stăpân și e important să nu lăsăm de pe o zi pe alta astfel de probleme, mai ales că, de la o zi la alta, crește  numărul câinilor abandonați pe străzi și în cartiere.

 

Apreciem eforturile asociațiilor de voluntari și a angajaților adăposturilor existente care fac eforturi în așa fel încât câinii să aibă hrană, igienă, condiții normale. Ne trebuie o diagnoză exactă și un plan județean pentru construirea de noi adăposturi pentru câini.

 

Nu putem lăsa lucrurile așa respect atât față de maramureșeni, cât și față de animale. Mai mult vom organiza periodic târguri de adopție și alte astfel de acțiuni prin care să conștientizăm că ei fac parte din viața noastră.

 

Locul câinilor nu este pe stradă! Locul lor este acasă!

 

Vlad Duruș, candidat din partea Dreapta Unită USR-PMP pentru funcția de consilier județean Maramureș

 

Acest material a fost comandat de Uniunea Salvați România parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”, produs de SC APELLA SRL, cod mandatar financiar 21240009.

 

* Foto: @dreyfuss



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here