AL CINCILEA CAZ – Un bărbat întors din Nigeria este al cincilea maramureșean confirmat ca fiind infectat cu tulpina Omicron a coronavirusului

1
592

CONFIRMARE. Un maramureșean în vârstă de 39 de ani, care are istoric de călătorie în Nigeria, a fost confirmat ca fiind infectat cu tulpina Omicron a virusului SARS-COV-2. Bărbatul este vaccinat anti-COVID-19 cu schema completă, iar starea sa de sănătate este bună. El a fost izolat, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 8 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-COV-2, 5 dintre acestea fiind în Maramureș (cei patru sportivi ai echipei de rugby Știința Baia Mare, reîntorși din Africa de Sud, și bărbatul în vârstă de 39 de ani, întors din Nigeria).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here