AJUTOR FINANCIAR – Comunele Bicaz și Mireșu Mare primesc fonduri guvernamentale pentru refacerea drumurilor

0
125

EFECTE INUNDAȚII. Comunele maramureșene Bicaz și Mireșu Mare primesc fonduri guvernamentale pentru refacerea drumurilor comunale afectate de inundații. Conform deciziei, comunei Bicaz i-a fost alocată suma de 840.000 de lei, iar comunei Mireșu Mare suma de 280.000 de lei.

 

Practic, din cei peste 5 milioane de lei solicitați de comunitățile din Maramureș, Guvernul a alocat doar 1,1 milioane de lei, doar pentru drumurile comunale (clasificate), nu și pentru ulițe. Însă conducerea Consiliului Județean Maramureș a promis „să analizeze” dacă va acorda ajutor pentru refacerea ulițelor care au suferit distrugeri din comunele Oarța de Jos, Poienile Izei, Cupșeni și Cernești.

 

În urmă cu două săptămâni, din fondul de rezervă al Guvernului a fost disponibilizată suma totală de 2,5 milioane de lei pentru tronsoanele de drum județean DJ 184 B Preluca Noua – Codru Butesii, DJ 108 P Oarța de Sus – Bicaz, DJ 186 D Poienile Izei DJ 109 U Băiuț, DJ 184 B Ciolt și DJ 171 A Suciu de Sus.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here