AGENDĂ – Ionel Bogdan, întrevedere cu cetățenii din comuna maramureșeană Vima Mică

0
68

VIMA MICĂ. În 8 iulie 2022, președintele PNL Maramureș și al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut o întrevedere cu cetățenii din comuna Vima Mică, pentru a vorbi direct cu cetățenii despre problemele pe care le au în zonă.

 

Oamenii din Vima Mică și localitățile aparținătoare au venit să discutăm, să îmi propună proiecte și soluții și să afle care sunt proiectele prin care Consiliul Județean poate veni în sprijinul lor. Problemele comunității din Vima Mică sunt numeroase și cele mai multe sunt vechi, nerezolvate de prea mulți ani. Am discutat despre DJ109G, care face legătura între Boiu Mare și Vima Mică, un drum care până acum nu a fost asfaltat, dar care, în urma investiției Consiliului Județean Maramureș, urmează să fie complet reabilitat și finalizat în următoarele două săptămâni, a declarat Ionel Bogdan.

Temele  importante pe care le-au ridicat cetățenii în cadrul discuțiilor desfășurate la Căminul Cultural au vizat realizarea DC 42, ulițele sătești Sălnița-Dealu Corbului, pădurile proprietate a cetățenilor din cadrul Rezervației Sit Natura 2000, cursele regulate de transport pentru elevi și cetățeni și alimentarea cu apă.

 

„Pentru o parte din aceste probleme, avem deja soluții pe care le-am prezentat oamenilor. Drumul Comunal 42 va fi finanțat cu 4 milioane de lei prin Planul Național de Investiții Anghel Saligny și vom caută soluții cu primăria pentru restul finanțării, am alocat deja o sumă de bani pentru rezolvarea problemei alimentării cu apă, dar trebuie să găsim și soluții pentru captarea apei. Lucrăm de asemenea la rutele de transport destinate elevilor și persoanelor din zonă, iar în ceea ce privește proprietățile pe care le au cetățenii incluse în Sit Natura 2000, voi începe discuții cu instituțiile abilitate pentru a găsi variantele cele mai bune, astfel încât cetățenii să beneficieze de proprietățile pe care le au”, a mai precizat liderul județean al PNL.

 

Bogdan a precizat că va continua audiențele publice și în alte localități din  Maramureș, “pentru că oamenii au nevoie să afle direct de la cei responsabili cum se pot rezolva problemele lor și cum îi putem sprijini în rezolvarea lor”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here