AFLĂ – Care sunt echipele maramureșene aprobate în Liga 3 și tragerea la sorți a programului competițional

0
183
Foto: Dan Buia

FOTBAL. Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat componența celor cinci serii din Liga a III-a, sezonul 2019-2020 – decizia a fost luată sub condiția menținerii deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF cu privire la CSM Satu Mare în toate căile de atac.

 

Din județul Maramureș, în sezonul care începe în 24 august 2019 (când are loc prima etapă) vor activa în Liga a III-a două echipe: ACS Fotbal Comuna Recea (locul 2 în sezonul trecut), CS Minaur Baia Mare (locul 3 în sezonul trecut). Ambele echipe au fost repartizate în seria a V-a, tragerea la sorți a programului competițional urmând să aibă loc luni, 12 august, ora 15.00, la sediul FRF.

 

În seria a V-a a Ligii a III-a au fost aprobate de FRF următoarele echipe: ACS Industria Galda, AFC Unirea 1924, CS Viitorul Șelimbăr, CS Luceafărul Oradea, CS Sânmartin, SCM Zalău, ACS Sticla Arieșul Turda, FC CFR 1907 Cluj SA 2, FC Unirea Dej, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, CSM Avântul Reghin, CSM Târgu Mureș, ACS Unu Fotbal Club Gloria, AFC Odorheiu Secuiesc, ACS Fotbal Comuna Recea, CS Minaur Baia Mare.

 

Ultima din tur și din acest an va avea loc pe 30 noiembrie 2019, urmând ca returul Ligii a III-a să se reia în 7 martie 2020.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here