AEROPORTUL MARAMUREȘ – Compania Blue Air va opera 4 zboruri pe săptămână București – Baia Mare: prețul biletului începe de la 9,99 euro

0
2480

O NOUĂ CURSĂ REGULATĂ. Din 13 septembrie 2020, compania low-cost Blue Air va opera de 4 ori pe săptămână curse regulate București – Baia Mare, Baia Mare – București, la prețuri începând de la 9,99 euro/cursă/pasager, a anunțat compania. Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, cu aeronave Boeing 737.

 

Orarul zborurilor (cu durată de 55 de minute) este următorul: București – Baia Mare cu decolare de pe Aeroportul Otopeni (denumirea oficială este Aeroportul Internațional Henri Coandă) la ora 20.45 și aterizare pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 21.45; Baia Mare – București, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 22.25 și aterizare pe Aeroportul Otopeni la ora 23.30. Cel mai probabil, din sezonul toamnă-iarnă orarul va fi modificat.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here