AEROPORTUL MARAMUREȘ – Compania Blue Air va opera 4 zboruri pe săptămână București – Baia Mare: prețul biletului începe de la 9,99 euro

1
3015

O NOUĂ CURSĂ REGULATĂ. Din 13 septembrie 2020, compania low-cost Blue Air va opera de 4 ori pe săptămână curse regulate București – Baia Mare, Baia Mare – București, la prețuri începând de la 9,99 euro/cursă/pasager, a anunțat compania. Zborurile vor fi efectuate în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, cu aeronave Boeing 737.

 

Orarul zborurilor (cu durată de 55 de minute) este următorul: București – Baia Mare cu decolare de pe Aeroportul Otopeni (denumirea oficială este Aeroportul Internațional Henri Coandă) la ora 20.45 și aterizare pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 21.45; Baia Mare – București, cu decolare de pe Aeroportul Internațional Maramureș la ora 22.25 și aterizare pe Aeroportul Otopeni la ora 23.30. Cel mai probabil, din sezonul toamnă-iarnă orarul va fi modificat.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. ce s-a intamplat cu Blue Air? Cursele pentru muritorii de rand, care nu au bani pt. ,,cursa parlamentarilor Tarom,, unde au disparut? Orice minune dureaza 1 luna in Baia Mare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here