ACȚIUNE – Senatorul Dan Ivan adresează o invitație tuturor celor care doresc să se implice și să doneze cărți pentru școlile din mediul rural

0
171
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

PARLAMENTAR MARAMUREȘ. Pornind de la citatul Malalei Yousafzai „un copil, un profesor, o carte și un creion pot schimba lumea” senatorul USR Dan Ivan organizează un eveniment social ce constă în donarea de cărți școlilor din mediul rural.

 

În vederea realizării acestui eveniment, Dan Ivan lansează în spațiul public o invitație tuturor celor ce doresc să se implice și să doneze cărți. Acestea trebuie să fie într-o stare bună și să se adreseze categoriei de vârstă 7-14 ani.

 

Primii 10 elevi sau studenți care vor aduce trei cărți în stare bună, vor fi premiați cu un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl pot utiliza la achizitionarea de cărți de la librăria Nicolae Steinhardt.

 

Donațiile de carte se pot face la sediul cabinetului senatorului USR Dan Ivan, Piața Libertății nr.15 în intervalul 8-15 Iunie, între orele 10-15.

 

Pentru mai multe detalii sunați la numărul: 0756591738.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here