ACŢIUNE – Curăţenie de primăvară în Baia Mare, cu resurse proprii

0
300

MUNICIPALITATE. Licitaţia pentru întreţinerea spaţiilor verzi din Baia Mare a fost contestată, tocmai într-o perioadă în care aceste lucrări sunt necesare. Până la soluţionarea contestaţiei, muncitorii de la societatea de salubrizare Drusal, cei din serviciul SPAU – al Primăriei -, împreună cu asistaţii sociali „şi chiar cu persoane private de liberate”, vor demara curăţenia de primăvară „în momentul în care timpul va permite. Aşteptăm să se usuce puţin pământul, să se poată intra pe spaţiile verzi, la greblat şi la adunarea resturilor de vegetaţie”, a precizat primarul interimar Marinel Rob.

 

De asemenea, Rob susţine că o să continue şi operaţiunea de astupare a gropilor – „se va începe pe principalele artere -, apoi se va turna stratul de uzură şi apoi cel de asfalt cald, să nu mai avem probleme din acest punct de vedere”. După o iarnă în care municipalitatea nu a asigurat serviciul de deszăpezire, în pofida legii!, străzile arată ca după bombardamente.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here