ACORD – În Baia Mare, Auchan introduce la vânzare smartphone-uri recondiționate de Recommerce

0
697

SMARTPHONE SECOND HAND. Recommerce Group România lider în Europa în domeniul recondiționării smartphone-urilor, a încheiat un acord cu Auchan Retail România, prin care retailerul francez a introdus telefoane second hand în oferta a 30 de hypermarketuri din țară, printre care și cel din Baia Mare (situat pe Bd. București nr. 144).

 

Colaborarea dintre cele două entități nu este una nou, Auchan integrând încă din anul 2020 în oferta sa și smartphone-uri recondiționate, acordul fiind încheiat cu Fenix, un start-up al antreprenorilor Grégoire Vigroux, Adrien Arnoux și Hector Destailleur. Ulterior, Fenix și-a schimbat denumirea în Recommerce, pentru o mai clară apartenență a subsidiarei la grupul-mamă.

 

Prin acest parteneriat, Recommerce vizează dezvoltarea afacerilor în Europa de Est, targetul fiind de a acapara „2-3% din piața smartphone-urilor noi” (conform lui Grégoire Vigroux, co-fondator și Senior Advisor Recommerce Eastern Europe). În replică, Auchan susține că astfel extinde “paleta de opțiuni pentru responsabilitate față de mediu, prin reutilizarea telefoanelor și prin implicarea consumatorilor de a contribui astfel activ la un viitor mai sustenabil” (declarația lui Tiberiu Dănețiu, director Marketing Auchan Retail România).

 

Recommerce Group, care vinde smartphone-uri recondiționate în 24 de țări din Europa, susține că foloseşte tehnologii brevetate şi inovatoare pentru răscumpărarea, repararea (pentru a-l aduce într-o stare 100% funcțională și perfect estetic) şi vânzarea dispozitivelor second-hand (acestea pot fi cumpărate la un preț redus cu până la 50% față de cele noi – chiar și cu plata în rate – și cu o garanție de 12 luni).

 

* Foto: @Recommerce Group

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here