ACHIZIȚIE – Străzile din Baia Mare vor avea plăci noi de marcare și orientare: nota de plată, peste 50.000 de euro

0
149

STRĂZI. Câteva sute de plăci de marcare și orientare stradală și peste 1.000 de plăci de marcare a clădirilor vor fi achiziționate de municipalitatea Băii Mari contra sumei de aproape 240.000 de lei, echivalentul a 51.500 de euro. Achiziția face parte dintr-un contract-cadru din 2016, dintre Primărie și firma Girod Semnalizare Rutieră, un sereleu din județul Timiș.

 

Comanda aceasta se referă la achiziția a 652 de plăci indicatoare cu numele străzii, 639 de indicatoare de orientare stradală, peste 1.100 de plăci de marcare a clădirilor și vreo 400 de stâlpi de susținere (cantitățile fiind stabilite de Administrare Drumuri, serviciu din cadrul Primăriei Baia Mare) – conform contractului, o placă indicatoare cu numele străzii costă între 31 de lei și 170 de lei (în funcție de produs) și au fost deja livrate municipalității.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ