ACHIZIȚIE – Străzile din Baia Mare vor avea plăci noi de marcare și orientare: nota de plată, peste 50.000 de euro

0
294

STRĂZI. Câteva sute de plăci de marcare și orientare stradală și peste 1.000 de plăci de marcare a clădirilor vor fi achiziționate de municipalitatea Băii Mari contra sumei de aproape 240.000 de lei, echivalentul a 51.500 de euro. Achiziția face parte dintr-un contract-cadru din 2016, dintre Primărie și firma Girod Semnalizare Rutieră, un sereleu din județul Timiș.

 

Comanda aceasta se referă la achiziția a 652 de plăci indicatoare cu numele străzii, 639 de indicatoare de orientare stradală, peste 1.100 de plăci de marcare a clădirilor și vreo 400 de stâlpi de susținere (cantitățile fiind stabilite de Administrare Drumuri, serviciu din cadrul Primăriei Baia Mare) – conform contractului, o placă indicatoare cu numele străzii costă între 31 de lei și 170 de lei (în funcție de produs) și au fost deja livrate municipalității.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here