ACHIZIȚIE – Municipalitatea Băii Mari cumpără pentru Poliția Locală 8 mașini cu peste 400.000 de lei

0
1617
Foto: informația zilei

POLIȚIA LOCALĂ. Pentru “reînnoirea parcului auto pentru Direcția Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare”, administrația publică a municipiului reședință de județ achiziţionează opt autoturisme prin licitație publică (procedură simplificată).

 

Mașinile trebuie echipate suplimentar cu rampe luminoase cu leduri (generația III) și dispozitiv de avertizare acustică cu posibilitatea de adresare publică. Valoarea totală estimată este de 411.385 de lei + TVA. Ofertele pot fi depuse până în 18 martie, criteriul de atribuire a contractului este “Cel mai mic preț”, iar banii vor fi plătiți din bugetul orașului.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here