ACHIZIȚIE – ISU Maramureș, dotată cu o nouă autospecială de stingere de mare capacitate

0
610

DOTĂRI. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Maramureş a recepționat o nouă autospecială de stingere, cu o capacitate de 10.000 de litri de apă, în cadrul unui proiect de reînnoire a parcurilor auto ale unităţilor operative ale Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

 

Proiectul vizează achiziția a 200 de autospeciale de acest tip, în cadrul programului Viziune 2020 (care mai prevede și achiziția a 276 autospeciale de stingere cu capacitatea de 4.000 litri și este în valoare de aproape 780 de milioane de lei – suma include TVA și este echivalentă cu circa 159 de milioane de euro, finanțarea provenind din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Infrastructură Mare).

 

Până acum, potrivit IGSU, au fost livrate peste 100 de astfel de autospeciale. Prin implementarea proiectului se asigură îmbunătăţirea nivelului de dotare și înlocuirea autospecialelor cu durata normată de exploatare depăşită.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here