ACHIZIȚIE – 30 de echipamente în valoare de 240.000 lei, pentru echipa SMURD Maramureș

0
739

ECHIPAMENTE. Cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș am achiziționat 30 de echipamente noi pentru Terapie intensivă mobilă UPU SMURD Maramureș, în valoare de 240.000 lei. De asemenea, vom achiziționa două autospeciale dotate cu terapie intensivă mobilă, în valoare de peste 450.000 de euro, necesare în salvarea victimelor accidentelor rutiere, de muncă, infarct, dar și a persoanelor cu afecțiuni grave care au nevoie urgentă de terapie intensivă.

 

În paralel, lucrăm la un proiect de reabilitare și reamenajare a Unității de Primire Urgențe – UPU – de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, un proiect prin care modernizăm acest compartiment și, totodată, vom eficientiza serviciile medicale pentru pacienți, astfel încât să reducem timpul de așteptare.

 

Salvatorii maramureșeni au tot sprijinul nostru și le mulțumim pentru munca, devotamentul și curajul cu care îndeplinesc fiecare misiune.

 

Avem proiecte importante pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate, de peste 85 milioane euro, pentru că îmi doresc ca pacienții să beneficieze de servicii de înaltă calitate în unitățile spitalicești din Maramureș.

 

Manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, George Alexandru OrosATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here