ACCIDENT – Plan roșu de intervenție în Maramureș: accident cu 13 răniți

0
709

COLIZIUNE. Un grav accident rutier care a determinat declanșarea planului roșu de intervenție a avut loc în zona Vadu Izei, unde un autobuz cu aproximativ 50 de pasageri a intrat în coliziune cu un autocamion.

 

La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță. Conform agenției naționale de presă, care citează surse IGSU, au fost raportate 13 persoane rănite, dintre care două prezintă traumatisme multiple. A existat o singură persoană încarcerată, însă s-a reușit descarcerarea și a fost predată, conștientă, unui echipaj SMURD.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here