ABONAȚI LA PUȘCULIȚĂ – Nota de plată pentru iluminatul ornamental de Paște în Baia Mare: 4.600 de euro

0
270

CONTRACT. Știu, de ceva vreme a trecut Paștele. Aproape c-am uitat de el. Dar vă rețin atenția cu un amănunt: ați văzut ce frumos a fost iluminat ornamental municipiul Baia Mare cu ocazia Sărbătorilor Pascale? Păi dac-ați văzut e musai să știți și cât a costat asta, că frumosul se plătește, nu chiar ca la tractir, cu banii-nainte, dar de plătit se plătește – așa e și normal într-o economie de piață îndestulătoare pentru abonați, nu? E, unul dintre abonații la pușculița orașului e Ilie Ureche, prin firma controlată de familia sa, Ilnic Electric SRL din Merișor.

 

Iar nota de plată pentru serviciile de iluminat ornamental de luna trecută este de peste 4.600 de euro (pentru statisticieni, Curtea de Conturi și alte servicii interesate: fix 21.658 de lei, cu TVA inclus). Tot contractul a fost executat (cu montat și demontat miraculos de scumpele luminițe) în 11 zile. Practic, firma lui Ilie a câștigat banii ăștia în mai puțin de două săptămâni prestând un serviciu. Dar a fost frumos. Iepurașii, ouăle alea mari, ghirlande… O feerie.

 

Acuma, că Paștele a trecut, ne-am distrat și am fost atât de frumos iluminați ornamental e musai să ne scobim prin buzunare după mărunțiș: 4.600 de euro pentru atât de puține zile de iluminare ornamentală ar putea părea mult. Ar putea, dar nu e. Dovadă că nu suntem indignați, ci fericiți, aplaudând ca pinguinii ceaușiști: „Ce frumooos am fost iluminați ornamental”!

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here