A ȘASEA OARĂ – CSM Ştiinţa Baia Mare a devenit campioana României la rugby

0
453

CAMPIONI. CSM Ştiinţa Baia Mare a câştigat titlul de campioană a României la rugby după victoria de astăzi, 25 mai 2019, în fața CSA Steaua Bucureşti. Finala SuperLigii CEC Bank s-a disputat pe Stadionul Municipal din Bârlad și s-a închiat cu scorul de 24-22 (7-3) pentru băimăreni, care au câștigat cel de-al șaselea titlu național (precedentele au fost câștigate în 1990, 2009, 2010, 2011 şi 2014).

 

Băimărenii, care au jucat a opta finală de când primul eşalon valoric se dispută în actualul format, au marcat prin Adrian Apostol (două eseuri), Dorin Manole (un eseu și două transformări) și Taniela Marawunawasawasa (dropgol), iar Steaua a punctat prin Ionel Melinte (un eseu, o lovitură de pedeapsă și o transformare), Andrei Florescu (eseu) și un eseu de penalizare (în minutul 62).

 

În afară de aceasta, Știința Baia Mare și Steaua s-au mai întâlnit în alte trei finale ale SuperLigii (consecutive, în 2009, 2010 şi 2011), toate fiind câştigate de Ştiinţa. În sezonul regulat, Steaua a câștigat în Baia Mare (cu 19-15) și a terminat la egalitate în Ghencea (13-13).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here