A PLECAT! – Costică Buceschi, antrenorul vicecampioanei naționale, Minaur Baia Mare, și-a reziliat contractul, acuzând că s-a dorit îndepărtarea sa

1
1501

FĂRĂ ANTRENORI. Costică Buceschi, antrenorul principal al echipei feminine de vicecampionă națională la handbal CS Minaur Baia Mare, a și-a reziliat contractul, deși acesta era încheiat până în 2022. Buceschi a precizat că rezilierea a fost făcută “pe care amiabilă” (respectiv cu acordul ambelor părți). Antrenorul lui Minaur, echipă care va participa în a doua competiție europeană intercluburi (EHF European League), și-a anunțat plecarea în seara trecută, după ce cu numai câteva ore înainte clubul a publicat un interviu cu Buceschi în care acesta prezenta programul  de pregătire și problemele cu care se confruntă.

 

Buceschi a subliniat aseară că „în ultima perioadă, lucrurile au luat o cu totul altă direcţie decât cea normală unui club cu pretenţii de trofee în ţară şi Europa”, reclamând în special că este „singurul care a mai rămas din tot staff-ul tehnic, toţi ceilalţi colaboratori fiind îndepărtaţi pe rând (preparator fizic, antrenor secund şi antrenor cu pregătirea portarilor)”, fapt care l-a convins că prin aceasta s-a dorit îndepărtarea sa de la echipă.

 

Pe lângă numeroasele schimbări din lot (au plecat multe jucătoare, pe unele din acestea Buceschi vrând să le păstreze – în continuare, echipa este descoperită pe postul de inter stânga), „care vor îngreuna formarea și omogenizarea unui nucleu important”, au fost îndepărtați din club antrenorul secund Magda Kovacs, antrenorul cu portarii Claudia Cetățeanu și preparatorul fizic Ștefan Ciuntu. Conform calendarului anunțat de club, Minaur urma să plece în 19 iulie într-un cantoment de 5 zile la Hajdúnánás (Ungaria).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Corb la corb nu-si scoate ochii,nu este adevarat in acest caz.Restantele din campionatul trecut si incertitudinea in ce priveste viitorul au dus la aceasta ruptura.HCM…CS.Minaur…ce conteaza ?Acest deznodamint era clar ca lumina zilei.Si totusi nu e totul pierdut !Sa vina RYDE ! E perfect pentru BALA si CHERECHES !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here