A DOUA VICTORIE ÎN 24 DE ORE – Minaur Baia Mare câștigă categoric meciul cu U. Cluj și își consolidează locul 2 în Liga Națională

0
584

HANDBAL FEMININ. CS Minaur Baia Mare a învins-o categoric pe CSU Cluj-Napoca, cu scorul de 40-30 (18-17), într-un meci din prologul etapei a 9-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. Meciul s-a disputat în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti, la 24 de ore de la jocul cu Măgura Cisnădie în urma căruia băimărencele au urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale.

 

Victoria a fost previzibilă, în contextul în care clujencele ocupă ultimul loc în clasament, fiind singura echipă fără niciun punct. Băimărencele au intrat obosite în joc, fapt firesc după meciul de ieri cu ocupanta locului 2, sibiencele de la Măgura Cisnădie, dar a făcut diferenţa în repriza secundă.

 

Pentru Minaur au marcat Cristina Laslo și Jovana Kovacevic (câte 7 goluri), Andreea Cristian Popa și Jelena Lavko (câte 5 goluri), Oana Borş (4 goluri), Larissa Araujo (3 goluri), Linn Blohm, Sonia Seraficeanu și Anca Polocoşer (câte două goluri), Andreea Tecar, Iaroslava Burlacenko și Ana-Maria Tănăsie (câte un gol). De la clujence s-au remarcat Diana Lazăr (11 goluri) și Judith Vizuete (6 goluri).

 

Minaur s-a apropiat la 2 puncte de liderul CSM București, dar campioana en-titre are un joc mai puțin disputat.

 

* Foto: Alex Nicodim / via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here