A DEVENIT LEGE – Deputat Brian Cristian: Încă un pas important către digitalizarea administrației publice

0
107
Brian Cristian

REGLEMENTARE. Președintele României a promulgat astăzi, 5 mai, inițiativa deputatului Brian Cristian, USRPLUS Maramureș, care reglementează clar obligativitatea introducerii sistemelor moderne de plată în instituțiile publice. Practic orice serviciu de utilitate publică sau orice tarif va putea fi achitat simplu și în siguranță de pe telefon, fără a se mai sta la cozi.

 

Deputatul Brian Cristian a anunțat că va merge pe teren să urmărească implementarea, începând cu primăriile din Maramureș. Totodată vă roagă să îi semnalați cazuri de primării sau instituții publice care nu se conformează noilor reglementări privind plata online a impozitelor, taxelor și a oricăror alte obligații către instituții publice.

 

Prin această lege, deputatul USR PLUS Brian Cristian consideră că s-a făcut un pas decisiv către modernitate și progres!

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here