500.000 EURO – Goran Bregovic și 1/2 din Modern Talking, la Festivalul Castanelor 2017, cel mai scump eveniment din istoria urbei (lumea era convinsă că vine Metallica)

0
2974
Goran Bregovici concertează anul acesta la Sărbătoarea Castanelor

EVENIMENT. Sărbătoarea orașului Baia Mare, Festivalul Castanelor 2017, cel mai costisitor eveniment finanțat vreodată în istoria municipiului, îl va avea cap de afiș pe Goran Bregovic. Deși, la suma aprobată de consilierii municipali – la propunerea primarului Cătălin Cherecheș -, întreaga suflare băimăreană era convinsă că în ultimul weekend din septembrie îi vom avea printre noi cel puțin pe Metallica.

 

Din visteria urbei se vor cheltui 2,2 milioane de lei, adică de 11 ori mai mult decât în 2016, când Întâiul Ales era pe banca de rezerve, nefiind lăsat de răii ăia de la DNA să-și exercite funcția, orașul fiind condus de interimarul Marinel Rob, „un prost”, după cum l-a numit public Cherecheș. Echivalentul a aproximativ 500.000 euro. O jumătate de milion de euro pentru un show din care iese în evidență – față de alți ani – doar prezența lui Goran Bregovici.

 

În prima seară (22 septembrie), o să ne delectăm cu o jumătate din Modern Talking. Măcar e jumătatea brunetă, adică Thomas Anders.  Apoi mai cântă Wats’s Up, Andra, Voltaj și Delia. Sâmbătă (23 septembrie) e cu Carla’s Dreams cap de afiș și Smiley, Feli, DJ Kriss, Alina Eremia, Ami, BUG Mafia. Iar duminică (24 septembrie), Bregovic și Holograf, Direcția 5 și Lidia Buble. End of story. O jumătate de milion de euro. Din banii orașului. Distracție plăcută.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here