4 DIN 4 – Pierdură și-n Olt: a patra partidă pierdută în Liga a II-a de reprezentanta Maramureșului, Fotbal Comuna Recea (GALERIE FOTO)

0
417

FOTBAL (scurtă cronică de meci). Reprezentanta Maramureșului în Liga a II-a, Fotbal Comuna Recea, a pierdut cel de-al patrulea meci din tot atâtea disputate. În etapa a 4-a, maramureșenii au pierdut cu 2-0 (1-0), în deplasare, la CSM Slatina, într-o înfruntare a nou-promovatelor. Cele două echipe făceau parte din lotul celor 5 echipe din Liga a II-a care în primele 3 etapte n-au obținut niciun punct din 3 partide.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida de pe Stadionul 1 Mai din Slatina, arbitrată de Bogdan Dumitrache (centru), Alexandru Mihăilă și George Turcu (asistenți), cu următorul 11: Răileanu – Jucan, Cordos, Oita, Ispas – Maries, Micas, Akhmatov, Balha – Romario Rus – Coman.

 

Oltenii au deschis scorul în minutul 31, printr-un gol frumos (la vinclu, din 7 metri, imparabil) al fundașului central Marian Manea, care a înscris cu capul, după un corner excelent executat de Vasile Gheorghe, acesta fiind unicul gol marcat în prima repriză. În cea de-a doua repriză, oltenii au mai înscris o dată, în minutul 80, când tânărul atacant Ianis Stoica, inspirat introdus pe teren în minutul 63 de antrenorul Mihai Ianovschi, a fructificat o pasă pe culoar a lui Necșulescu și a înscris la colțul lung.

 

În etapa a 5-a, Fotbal Comuna Recea va întâlni pe teren propriu liderul Ligii a II-a, Rapid București, într-un meci programat sâmbăta viitoare, în 26 septembrie, de la ora 12.30.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here