2021 – Odată cu răsăritul vine un an, altul… (urarea 2mnews pentru cititori, pentru oameni)

0
326

URAREA 2MNEWS. … de-a lungul trăirii noastre au plecat mulți, și ani și oameni, dar răsăritul și-a păstrat cadența, imperturbabil. Răsăritul din 1 ianuarie va aduce alt an, alt început, alte speranțe, alte planificări, alte visuri, alte dorințe. Pentru că e-n legea firii.

 

Pentru că ați fost cu noi, indiferent de motive, am vrea să vă mulțumim dăruindu-vă sănătate și dorințe împlinite, dar nu stă în puterea noastră. Așa că vă mulțumim prin cuvinte. Cuvinte pe care o să vi le dăruim și-n anul ce vine.

 

În 2020 am învățat despre restricții, izolări, distanțări, dureri, teamă și osteneli pentru vieți. Sperăm că am învățat. Și în noul 2021 o să ne recâștigăm, pentru că nu mai avem timp să ne pierdem. Nici nu ne-a plăcut să o facem.

 

La mulți ani, 2021!

 

* Foto: Dilok Klaisataporn (Getty Images)

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here