2 PUNCTE DIN 3 MECIURI – Minaur, al doilea egal în Liga a II-a, la Baia Mare în meciul cu Ripensia Timișoara

0
435

LIGA A II-A. Sâmbătă, 20 august 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii a II-a, Minaur Baia Mare a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), partida cu SC Fotbal Club Ripensia Timișoara. Acesta a fost meciul de debut al băimărenilor în fața propriilor suporteri, în primele două etape Minaur jucând în deplasare (decizie cauzată de lucrările de reabilitarea unei părți din infrastructura stadionului).

 

Partida, condusă la centru de arbitrul Dan Florin Dreve din Cluj-Napoca, a opus echipele de pe locul 16 (Minaur, 1 punct din două meciuri: un egal – 1-1 cu FC Brașov – și o înfrângere – 0-3 cu AFC Unirea 04 Slobozia) vs. locul 17 (Ripensia, 0 puncte din două meciuri: două înfrângeri – 0-1 cu Gloria Buzău și 1-2 cu Unirea 04 Slobozia).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Alexe, Simion, Mondragon (cpt.), Neacșu, Gneba, Donca, Rotar, Chinde, Văsălie, Bakare. Încurajați de public, băimărenii deschid scorul prin căpitanul Mondragon (min. 11), care a reluat fără marcaj, cu capul, din mijlocul careului mare, o centrare de la Neacșu. Minaur presează forțând desprinderea pe tabela de marcaj, dar Rotar ratează din careu (șut din unghi, prins de portarul bănățenilor, Dobre, între picioare).

 

Spre finalul reprizei, Tudor egalează pentru oaspeți, cu un șut norocos, de la aproximativ 25 de metri, care a fost deviat în proprie poartă de Mondragon, cu boltă, peste Băilă. Minaur atacă și în primul minut de prelungire este aproape de un nou gol, tot prin columbianul Jhon Steven Mondragón Dosman, care a reluat din 6 metri în transversală. În faza următoare, Ripensia ar fi putut intra în avantaj la cabine, dar Băilă scoate de sub transversală șutul de la marginea careului a lui Gavra. Se intră la vestiare în echilibru perfect: 1-1.

 

În repriza a doua, în pofida ocaziilor rezultatul stabilit în prima repriză rămâne neschimbat. Minaur Baia Mare – Ripensia Timișoara: 1-1 (1-1), au marcat Jhon Steven Mondragón Dosman (min. 11) / Jhon Steven Mondragón Dosman (min. 42, aut.). În etapa următoare, a 4-a, Minaur joacă în 27 august, în deplasare, cu FC Metaloglobus Bucureşti.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here