1 MAI PE LITORAL – Tren direct Baia Mare – Mangalia cu prilejul minivacanței de 1 mai: detalii, durată, condiții și prețurile călătoriei

0
546

TREN DIRECT. Cu prilejul minivacanței de 1 mai, operatorul feroviar al statului român, CFR Călători, va pune în circulație mai multe trenuri suplimentare directe spre litoral.

 

Printre trenurile directe introduse cu acest prilej spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, a fost introdus și trenul direct Baia Mare – Mangalia. Acesta va opera începând de joi, 27 aprilie 2023, urmând să aibă plecarea din Baia Mare la ora 15.01 și sosirea la Mangalia a doua zi, la ora 8.31 (ruta directă este acoperită în 17 ore și 30 de minute). Trenul direct este dotat cu vagoane de clasa a II-a, cușetă de 6 paturi, vagoane de dormit cu 2 paturi și cu un pat (single). Prețul unui bilet (pentru o călătorie) este de la 163 de lei la 427,5 lei.

 

CFR Călători a mai precizat că, în aceeași perioadă, va suplimenta și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here