1 DECEMBRIE – Liberalii maramureșeni au onorat Ziua Națională a României la Șișești

0
215

ADVERTORIAL. Echipa PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie împreună cu Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, au fost astăzi la Șișești, la Biserica Unirii Tuturor Românilor și la Casa Memorială Vasile Lucaciu, unde au pus o coroană de flori în semn de apreciere și prețuire pentru sacrificiile și curajul de care au dat dovadă înaintașii noștri.

 

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, a transmis un mesaj tuturor românilor: “Aici, la Șișești, lângă Biserica Unirii Tuturor Românilor, marea sărbătoare a românilor este cu totul specială. Vasile Lucaciu, alături de George Pop de Băsești și de ceilalți unioniști, au crezut și au luptat pentru visul lor de libertate  și unitate.

1 Decembrie este despre forța acestui popor de a lupta pentru a realiza lucruri mărețe, care fac istorie. Așa cum s-a întâmplat la 1 Decembrie 1918.  Românii sunt principala bogăție a acestei țări și forța schimbării în bine a poporului nostru. Doar împreună, cu speranţă, cu credință și încredere, vom putea să construim România europeană şi puternică, pe care ne-o dorim cu toții. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

 

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, Călin Bota, Cristian Niculescu Țâgârlaș, Anca Hendea, Florin Alexe și Felician Ciceu, candidați PNL pentru Parlamentul României, au fost prezenți atât la Șișești, cât și la ceremonialul militar dedicat Zilei Naționale a României, care a avut loc la Monumentul Ostașului Român din Baia Mare, unde au depus o coroană de flori în memoria celor care au luptat pentru România unită.

 

 

Călin Bota, candidat PNL pentru Camera Deputaților, a declarat că: „Anul acesta sărbătorim 102 ani de la Marea Unire din 1918. De mai bine de un secol, strămoșii noștri au luptat și au făcut posibilă înfăptuirea României prin unirea tuturor provinciilor românești într-un singur stat unitar național. Trebuie să onorăm în fiecare an cu mândrie și recunoștință însemnătatea acestei zile. La mulți ani, România! La mulți ani, români!”.

 

 

De asemenea, Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naționale: „1 Decembrie este o zi cu o încărcătură emoțională puternică pentru fiecare dintre noi, este Ziua Națională a României, iar anul acesta sărbătorim 102 de la Marea Unire. Trebuie să luptăm în continuare pentru dezvoltarea României și să nu uităm de sacrificiile făcute de strămoșii noștri pentru ca noi, azi, să fim un popor unit. La mulți ani tuturor românilor! La mulți ani, România!”.

 

* Articol comandat de PNL Maramureș, Cod AEP – 11200025



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here