ZIUA EUROPEI – Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prezent la recepția de Ziua Europei oferită de Administrația Prezidențială, la Palatul Cotroceni

0
282
Klaus Iohannis și Ionel Bogdan

SĂRBĂTOARE. Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, prezent la recepția de Ziua Europei oferită de Administrația Prezidențială, la Palatul Cotroceni, cu ocazia zilei Europei. La recepţie sunt prezenţi președintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă și majoritatea membrilor Guvernului.

 

“Astăzi este o zi de dublă sărbătoare pentru români. Aniversăm 141 de ani de la declararea independenței României și sărbătorim, de asemenea, Ziua Europei. Suntem mândri că suntem români, dar cred că trebuie să fim la fel de mândri că suntem și cetățeni europeni. Pentru noi, cetățenia europeană a venit la pachet cu modernizare, cu dezvoltare economică și socială, cu noi oportunități profesionale și educaționale pentru tineri.

 

Deși există zilele acestea o criză de încredere și unele semne de întrebare cu privire la viitorul Uniunii Europene, din cauza unor politicieni care se îndepărtează de valorile europene, am convingerea că proiectul european rămâne un proiect de viitor, care poate aduce dezvoltare și bunăstare. Uniunea Europeană are un potential uriaș, iar românii pot fi cu siguranță printre beneficiarii modernizării de care au parte cetățenii europeni.

 

Apartenența la Uniunea Europeană reprezintă o garanție pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenești, pentru modernizare și pentru creșterea calității vieții românilor. România trebuie să se dezvolte în interiorul acestui proiect european și să devină o voce puternică și importantă la nivelul UE. Viitorul României este în Uniunea Europeană. La mulți ani, România! La mulți ani, Europa!”, a transmis președintele PNL Maramureș cu acest prilej.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here