VREMEA – În Maramureş, temperaturi de peste 26 de grade Celsius, din 1 iunie

0
236

PROGNOZĂ. Vremea va deveni caldă în perioada următoare, iar temperaturile medii diurne vor depăşi 26 de grade Celsius în Maramureş, indică prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) valabilă pentru perioada 22 mai – 4 iunie 2017. Aproape în fiecare zi din intervalul 24-27 mai, vor fi precipitaţii acestea sub formă de averse (până la 102 litri/metru pătrat).

 

În Maramureș, la începutul intervalului, temperaturile maxime vor avea o medie de 23 de grade Celsius. Până în 25 mai, vremea se va răcori, iar media va ajunge la 18 grade Celsius, însă după 1 iunie se va resimţi o nouă creştere a valorilor termice, a căror medie va ajunge să depăşească 26 de grade Celsius.

 

În prima săptămână a prognozei, minimele termice vor avea valori cuprinse între 7 şi 12 grade Celsius, pentru ca, în cea de-a doua săptămână acestea să crească spre 13-14 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here