VOLEI – Știința Explorări o învinge acasă pe Unirea Dej și se menține pe primul loc în „play-out”

0
150
Știința Explorări - Unirea Dej 3-1 (-23, 17, 15, 14)

GAZDELE ÎNVING. Ieri, într-un meci contând pentru etapa a patra din turneul pentru locurile 7-12 din cadrul Diviziei A1 la volei masculin, Știința Explorări Baia Mare (locul 7) a întâlnit-o pe Unirea Dej (locul 10). Scor final 3-1 (-23, 17, 15, 14) pentru băieții noștri.

 

Dacă ați fost unul dintre foarte puținii spectatori de ieri din sala „Lascăr Pană” probabil că ați făcut ochii mari după primul set, câștigat greu, dar mai ales surprinzător de echipa clujeană. Ușor destabilizați de accidentarea lui Ștefan Lupu încă de la încălzire, băimărenii nu și-au găsit cadența și, poate, aici putem vorbi și de o ușoară demotivare a celor de la Știința (locul 7, singurul ce mai poate fi obținut, le este la îndemână, dar sub nivelul de valoare al echipei, iar voleibaliștii băimăreni intră de multe ori pe teren cu atitudinea celui supus unei inutile corvezi, care pare să aștepte  doar „să se termine odată” un campionat care nu le mai poate aduce nimic notabil în palmares).

 

Igor Didorciuc

Din setul doi, Marius Botea și Sorin Pop au făcut reglajele necesare, iar băieții au intrat, încet-încet în „viteza de croazieră” – dominând din ce în ce mai clar partida: trei seturi câștigate la diferențe confortabile: la 17, la 15 și la 14, cu un Didorciuc în mare formă  și o nouă victorie bifată de băimăreni în fața unei vechi rivale.

Explorări: Râpeanu 3p, Cherbeleață 18p, Kovacs 10p, Coasă 11p, C. Nagy 9p, Didorciuc 20p, Olar (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

 

În urma victoriei cu Unirea Dej, Explorări rămâne în continuare pe locul 7 și își menține avansul de 4 puncte față de Banatul Caransebeș, în turneul pentru locurile 7-12 (în care a obținut până acum 3 victorii și o înfrângere).

 

În etapa viitoare, programată pe 1 aprilie, băimărenii vor încerca să-i „păcălească” pe cei de la Universitatea Cluj, într-o partidă ce va avea loc în sala „Horia Demian”, pe terenul acestora din urmă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here