VOLEI – Știința Explorări, învinsă la Ploiești: 1-3 cu Tricolorul LMV, în etapa a 15-a din Divizia A1

0
163
sursa foto: stiintaexplorari.ro

AU DAT-O ÎN FILEU. Într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin, Știința Explorări a întâlnit astăzi la Ploiești pe Tricolorul LMV din localitate. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 (25-23, 25-17, 19-25, 25-23) pentru gazde. Deși înfrânți, băimărenii anticipau de la bun început o confruntare dificilă, echipa din Ploiești ocupând locul 4 în clasament în acest moment, înaintea campioanei SCMU Craiova.

 

După ce au pierdut primele două seturi, băimărenii s-au redresat în setul trei, pe care au reușit să-l câștige la 19, ba mai mult, păreau că vor reuși chiar egalarea și că vor împinge meciul în set decisiv (au condus cu 14 – 8 la un moment dat). Ploieștenii au izbutit însă să se mobilizeze și, pe fondul unei lipse de concentrare a băieților noștri, au preluat conducerea și au închis setul patru în avantajul lor: 25-23.

 

Următorul meci al băieților de la CS Știința Explorări Baia Mare va avea loc împotriva celor de la CS Arcada Galați.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here