VOLEI – Ştiinţa Explorări Baia Mare a pierdut semifinala Cupei României, fiind eliminată de campioana națională

0
281

CUPA ROMÂNIEI. În Turneul Final Four de la Alexandria, Ştiinţa Explorări Baia Mare (echipă care e terminat campionatul pe locul 8) a pierdut semifinala Cupei României, fiind eliminată de campioana națională, Arcada Galați. Meciul, în care gălățenii s-au impus după doar 72 de minute de joc efectiv, s-a încheiat cu scorul de 3-0 (27-25, 25-12, 25-19).

 

Deși au avut un început bun de meci, în care au condus și au avut minge de set (la 24-23), băimărenii au cedat apoi, setul secund fiind câștigat net de Arcada în doar 20 de minute (la 12), iar ultimul set, în care au evoluat, de ambele părți, mai multe rezerve, s-a încheiat cu 25-19, fără emoții pentru echipa care vizează eventul.

 

Duminică, de la ora 17, CSM Arcada va juca finala Cupei României împotriva celor de la Dinamo, care au eliminat, surpinzător, cu 3-1, vicecampioana VM Zalău, meci cu care se va încheia oficial şi stagiunea (este televizat, fiind transmis de Digi Sport 3).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here