VOLEI – Știința Explorări Baia Mare a pierdut meciul de ieri cu Steaua

0
101
sursa foto: stiintaexplorari.ro

PE MUCHIE DE CUȚIT. Voleibaliștii de la Știința Explorări s-au recunoscut învinși, în partida disputată ieri împotriva Stelei. Încheiată cu scorul de 2-3 la seturi (-17, -21, 22, 23, -13), partida a avut o desfășurare pasionantă, replica dârză a băimărenilor în fața liderului la zi al campionatului, ridicându-se la  nivelul așteptărilor spectatorilor aflați în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare.

 

Componența și marcatorii celor două echipe:

 

sursa foto: stiintaexplorari.ro

Explorări: Râpeanu, Cherbeleață 27p, Kovacs 7p, Coasă 4p, Didorciuc 17p, Nagy 13p,

Domingos (libero). Au mai jucat: Kaszap 1p, Lupu 3p, Sushko 2p și Socaciu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

Steaua: Kostic 3p, Matei 20p, Cubrilo 15p, Ghionea 3p, Nemeth 20p, Peric 11p, Tofan (libero). Au mai jucat: Gheorghiță 2p, Almansa și Ocunschi. Antrenori: Bogdan Tănase și Răzvan Roșu.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ