VOLEI – CSVM Zalău – Știința Explorări Baia Mare 3-1 în prima manșă din semifinalele Cupei României

0
192
sursa foto: stiintaexplorari.ro

PAS GREȘIT. Băimărenii au pierdut cu 1-3 la seturi (23-25, 20-25, 28-26, 23-25) prima manșă a semifinalei de Cupă a României disputată astăzi pe terenul celor de la CSVM Zalău (de menționat că sălăjenii sunt și deținătorii trofeului). Întâlnirea a fost arbitrată de bucureștenii Florin Dragomir și Silvian Lungu.

 

Explorări nu a putut conta în acest meci pe serviciile lui Robert Țuțea (accidentat) și Alan Domingos (plecat în Ungaria pentru a-și prelungi viza de ședere în România).

 

Echipa băimăreană a ajuns în penultimul act al competiției după ce a învins de două ori cu 3-0 pe VCM LPS Piatra Neamț (ambele partide s-au disputat în Baia Mare), în timp ce CSVM Zalău a trecut de Unirea Dej cu 3-0 (în deplasare) și 3-1 (pe teren propriu).

 

Returul partidei de cupă se va disputa la Baia Mare, pe data de 8 februarie, învingătoarea acestei duble întâlniri urmând să joace finala cu câștigătoarea dintre CS Arcada Galați și SCMU Craiova.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here