VOLEI – CSM București – Știința Explorări Baia Mare 3-0, ieri, în etapa a 19-a a Diviziei A

0
137

AM VENIT, AM VĂZUT, AM ÎNFRÂNT… Știința Explorări și-a compromis definitiv (vorba aia, acum și „oficial”) șansele de a accede în turneul pentru locurile 1-6, care distribuie locurile pentru cupele europene, pierzând ieri fără drept de apel, într-un meci disputat la Dobroești, partida cu CSM București. Băimărenii nu mai pot încheia prima parte a competiției mai sus de locul 7 și va trebui să lupte pentru evitarea retrogradării (bine, o amenințare reală în sensul ăsta nu există, dar hai s-o recunoaștem „ne-am ajuns”).

 

Greu fără Cherbeleață

Scorul final al întâlnirii: CSM București – CS Știința Explorări Baia Mare 3-0 (25-20, 25-19, 26-24) – meci fără istoric, practic doar în ultimul set băieții noștri încercând cu ceva mai multă ambiție să mai dreagă busuiocul, – au fost la un punct distanță să câștige setul trei – fără să și reușească însă.

 

Pentru CS Explorări au evoluat: Râpeanu, Kovacs, Coasă, Lupu, Didorciuc, Nagy, Olar (libero). A mai jucat: Sushko (Țuțea și Cherbeleață nu au putut juca, fiind accidentați). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

Partida a fost arbitrată de Marin Nicolae și Florin Dimachi, ambii din Galați, iar observator federal a fost bucureșteanul Angheluș Cotoanță.

 

În următoarea etapă, băieții noștri vor juca acasă, împotriva celor de la AS Volei Club Caransebeș (în tur a fost 3-2 pentru ASVC).

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here