VOLEI – CS Știința Explorări – Universitatea Cluj-Napoca, mâine, de la ora 18, în sala „Lascăr Pană”

0
128
sursa foto: stiintaexplorari.ro

MAI BATEM ȘI NOI PE CINEVA? Sâmbătă, de la ora 18, Explorări Baia Mare întâlnește Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a campionatului Diviziei A1 la volei masculin.

 

Găzduită, ca de obicei, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, partida va fi arbitrată de cuplul zălăuan Marius Lazăr și Daniel Hadade, observator din partea FRV fiind bucureșteanul Virgil Dumitrescu.

 

Cu cinci etape rămase de disputat înainte de încheierea sezonului regulat, CS Știința Explorări se află pe locul 7 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce clujenii ocupă poziția a 11-a (penultima), cu 13 puncte. În tur, Știința s-a impus pe terenul clujenilor cu 3-2.

 

Pentru a accede în lupta pentru locurile de cupe europene (care se va desfășura în faza a doua a competiției, între ocupantele locurilor 1-6), Explorări ar avea însă nevoie de o minune, ea nemaiputând să depășească decât echipa aflată acum pe locul 6 (CSM București, cu 31 de puncte) – și asta în condițiile în care băimărenii își câștigă toate meciurile cu 3-0 sau 3-1, iar bucureștenii le pierd pe toate și numai în două dintre acestea câștigă mai mult de un set. Să acceptăm deci că – în acest sezon – Explorări va rămâne să joace doar în turneul pentru evitarea retrogradării, care va începe pe 18 martie și se va disputa între echipele de pe locurile 7-12 (formațiile aflate pe ultimele două locuri la finalul turneului retrogradează).

 

Iată programul complet al etapei a 18-a (18-20 februarie):

 

VCM LPS Piatra Neamț – Banatul Caransebeș (sâmbătă, 18 februarie, ora 16)

Știința Bacău – CSM București (sâmbătă, ora 17)

SCMU Craiova – Tricolorul Ploiești (sâmbătă, ora 18)

CSVM Zalău – Unirea Dej (sâmbătă, ora 18)

Știința Explorări – Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 18)

Steaua – Arcada Galați (luni, 20 februarie, ora 18.30)

 

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here