VICTORIE – CSM Ştiinţa Baia Mare s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, unde întâlnește Steaua

0
145

RUGBY. Echipa maramureșeană CSM Știința a surclasat sâmbătă, 11 august, la Constanța, nou-promovata în SuperLigă, ACS Tomitanii,  cu 67-5 (41-0), într-un meci contând pentru sferturile competiției Cupa Regelui (cea care deschide acest sezon competițional de rugby). Băimărenii,  deţinători ai trofeului, vor întâlni în semifinală, în 18 august, CSA Steaua București, care a dispus astăzi, în deplasare, de U. Cluj cu 45-21 (21-7).

 

Cele două echipe s-au întâlnit și la ultima ediție a Cupei Regelui, în finală, atunci băimărenii câştigând cu 23-14. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Timişoara Saracens (care s-a impus cu 52-19 în fața altei nou-promovate în SuperLigă, SCM Gloria) şi câștigătoarea din confruntarea Dinamo – CSM Bucureşti.

 

UPDATE. În ultimul sfert al Cupei Regelui la rugby, CSM Bucureşti a întrecut, cu scorul de 42-9 (15-9), echipa Dinamo Bucureşti şi s-a calificat în semifinalele competiţiei, unde va întâlni Timişoara Saracens.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here