URMĂRIT INTERNAȚIONAL – Băimărean urmărit pentru 29 de furturi în Austria, reţinut în Delta Dunării

0
435

REȚINERE. Un băimărean în vârstă de 21 de ani, urmărit internaţional pentru săvârşirea, în perioada martie-septembrie 2017, a 29 de furturi în Austria (valoarea totală a prejudiciului adus acestora fiind estimat la 300.000 de euro), a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Tulcea, după ce a fost identificat în comuna Murighiol, Delta Dunării.

 

Autorităţile austriece au emis pe numele tânărului mandat european de arestare, iar poliţiştii Postului de Poliţie Murighiol l-au identificat, joi, 8 martie, pe raza comunei. Băimăreanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca astăzi, 9 martie, să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile din Austria.

 

Pentru depistarea persoanei, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here