URBIS – Mandatul managerului Ion Pop „Rapidu’”, de la transportatorul public, redus de la patru la doi ani: în 2018, i se impune profit de 20.000 lei

0
1465
Ion Pop

MANDAT. Lui Ion Pop (zis Rapidu’), șeful operatorului public de transport în comun Urbis SA, i se va reduce mandatul de director general de la patru la doi ani (timp socotit de la data numirii în funcție). Conform actului constitutiv al Urbis (firmă al cărei acționar majoritar este municipalitatea Băii Mari), conducerea executivă a societății este delegată (numită) de către Consiliul de Administrație (CA).

 

În acest moment, municipiul Baia Mare se pregătește să-l mandateze (în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Baia Mare”) ca reprezentant în CA pe viceprimarul Marinel Rob, acestuia trasându-i-se sarcina de a a acționa apoi pentru modificarea actului constitutiv al operatorului de transport în comun, prin reducerea mandatului directorului general.

 

Tot în privința URBIS, și în acest an i s-a trasat sarcina de a obține profit (fapt care nu s-a întâmplat însă niciodată). Respectiv, în bugetul pe 2018, la venituri de peste 36 de milioane de lei (mai exact 36.037.000 lei), Rapidu va trebui să realizeze un profit brut de 20.000 de lei. Adică de… 0,06%! – ideea e să nu mai lucreze în pierdere.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here