TUR DE FORŢĂ – Peste 200 de motociclişti se pregătesc să parcurgă peste 600 km, traversând şapte judeţe din România şi Ungaria

0
3075
Rock N' Road

CAMPANIE. Peste 200 de motociclişti din România şi Ungaria vor parcurge, în cadrul campaniei „Respect în trafic”, ruta Sălaj – Cluj – Bihor – Békés – Hajdu Bihar – Bihor – Satu Mare – Maramureş. Maramureşenii de la Rock n’ Road Friends Club au informat că programul pentru ediţia din 2017 a campaniei a fost definitivat şi agreat de toate cluburile participante, în 4 martie, la sediul HBME (club moto din Ungaria).

 

Campania „Respect în trafic 2017” demarează vineri, 12 mai, din Zalău (jud. Sălaj), în prima zi fiind programată parcurgerea unei distanţe de aproximativ 300 de kilometri (din Sălaj, până în Füzesgyarmat (Ungaria). Sâmbătă dimineaţa, caravana moto porneşte spre Debrecen şi se intră din nou pe teritoriul României prin Valea lui Mihai.

 

Un punct important al evenimentului este omagiul pe care motocicliştii îl vor aduce camarazilor care nu mai sunt printre ei, la „Monumentul Motociclistului”, ridicat de cei de la clubul Eagle Bikers în Viile Satu Mare. Cea de-a doua jumătate a zilei de 13 mai este destinată drumului către Baia Mare şi Cavnic, unde sunt programate concerte care marchează finalul evenimentului („turei”, în limbaj moto :).

 

Campania moto „Respect în trafic!” promovează conducerea preventivă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here