TERMEN – Reabilitarea DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuș va începe, cel mai devreme, la sfârșitul lunii iulie

0
1976

REABILITARE. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) – Regionala Cluj a avansat, la solicitarea deputatului maramureșean marius Sorin Bota, primele termene în vederea demarării lucrărilor de modernizare a Drumului Național 18B Baia Mare – Tg. Lăpuș – DN18B este un drum național lung de 80 de kilometri, care face legătura între Baia Mare și DN1C în localitatea Cășeiu (jud. Cluj).

 

Logic, lucrările de întreținere a tronsonului de drum național cuprins între Baia Mare și Târgu Lăpuș vor începe imediat după obținerea autorizației de construire, data estimată pentru obținerea acesteia fiind 15 iulie 2018. De asemnea, conducerea CNAIR – Cluj a menționeat că în a doua decadă a lunii mai se vor executa “sectoarele experimentale în vederea stabilirii rețetelor optime de lucru”.

 

În august 2011, președintele CJ Maramureș de la acea dată (Mircea Man – PDL) anunța că respectivul DN, pe tronsonul Baia Mare – Târgu Lăpuș va intra în reparații capitale, investiția alocată prin Ministerul Transporturilor depășind 4 milioane de lei (Mircea Man: „E finalizat studiul de fezabilitate, e licitația pentru proiectare și, sigur, în 2012 va intra în reabilitare totală.”). N-a intrat…

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here