TENTATIVĂ – Municipalitatea Băii Mari vrea să cumpere cabana de la Lacul Bodi-Ferneziu

0
1499

PROIECT. Municipalitatea Băii Mari vrea să achiziționeze cabana de la Lacul Bodi-Ferneziu și terenul aferent acesteia (în suprafață de 3.677 de metri pătrați), primarul Cătălin Cherecheș avizând chiar un proiect de hotărâre în acest sens.

 

Conform proiectului, consilierii municipali ar trebui să aprobe la ședința din 29 iunie inițierea procedurilor, respectiv să aprobe banii necesari unui studiu de oportunitate și unui raport de evaluare, precum și mandateze comisia de specialitate din cadrul Primăriei (comisia de licitații pentru închirieri, concesionări, vânzări și achiziții de imobile) să negocieze prețul și modalitatea de plată. Comisia economică-financiară a CL Baia Mare a dat aviz nefavorabil acestui proiect.

 

 

Cabana Lacul Bodi din cartierul băimărean Ferneziu este situată la altitudinea de 700 m, în buza lacului artificial Bodi, care are suprafața de 1 hectar, iar adâncimea apei depășește 4 metri. Lacul a fost amenajat pentru a asigura apa exploatațiilor de minereuri neferoase din Dealul Crucii. Acum, cabana și terenul aferent acesteia este proprietate privată, aparținând unui sereleu (M.T. SRL).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here