TEATRU – Spectacole de weekend în Baia Mare: Hänsel și Gretel (teatru de păpuși) și Mr. Schrödinger

0
229
Mr. Schrödinger, scenă din spectacol

SPECTACOLE. Sâmbătă, 20 aprilie, cu începere de la orele 10 și 11.30, la Teatrul de Păpuși au loc două spectacole după basmul “Hänsel și Gretel”, al Fraților Grimm, cei mici fiind invitați la o întâlnire cu micile personaje care, după multe peripeții, devin plini de curaj şi isteţime, venindu-i de hac Babei Cloanţa Cotoroanţa. Durata spectacolului este de 60 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet, 5 lei.

 

Mr. Schrödinger

 

Tot sâmbătă, dar de la ora 19, se joacă cea mai recentă premieră (în 21 decembrie 2018) a Teatrului Municipal Baia Mare, spectacolul “Mr. Schrödinger”, regizat de Andrei Dinu și inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe. Prețul unui bilet, 10 lei (cu reducere – pentru elevi, studenți și pensionari) sau 15 lei (preț întreg).

 

Este un spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani, care se joacă cu publicul pe scenă și care durează 100 minute (fără pauză). În distribuția spectacolului, Alexandra Vanci, Raul Hotcaș, Ioan Costin, Denisa Blag, Eduard Bîndiu și Inna Andriuca.

 

Ana Liliana Ilea, despre piesă: “Vă sună cunoscut termenii corporație, obiective, muncă asiduă, succes? Printre ei își face apariția pe nesimțite un intrus și un joc periculos ia naștere… Automatismele cotidiene duc la acumulări de tensiuni inimaginabile, iar acestea răbufnesc necontrolat la un moment dat și timpul parcă se dilată.

 

Simți că nu mai ai aer, că rutina îți dă viața peste cap? Simți că ești înconjurat de ziduri din toate părțile și nu ai nicio portiță de scăpare? Atunci, cu siguranță, faci parte din Corporația Schrödinger…”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here