TEATRU – „Prah”, o comedie amară la „Municipalul” băimărean

0
147

PROGRAM. Duminică, 13 mai, de la ora 19, în Sala Mare se joacă “Love story la revistă”, cea mai recentă premieră a Teatrului Municipal Baia Mare. Veți întâlni oameni îndrăgostiți iremediabil de teatru, balet, muzică, umor, dans sportiv, instrumente muzicale, magie, lumini, sunete și multe, multe altele.

 

Miercuri, 16 mai, de la ora 19, la Sala Studio, sunteți invitați la spectacolul “Prah” de Spiró György, în regia lui Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară. După o viață plină de lipsuri, protagoniștii piesei câștigă marele premiu la loterie, numai că perspective îmbogătirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial, punându-se în lumină lupta personajelor cu temerile și angoasele lor.

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului sunt 15 lei (preț întreg) și 10 lei (preț redus – pentru elevi, studenți și pensionari). Informații și rezervări: tel. 0736/216.437, de luni până vineri, între orele 11 și 16, și sâmbătă, între orele 12 și 13 – rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, iar în ziua desfășurării spectacolului nu se fac rezervări.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here