STOP! – Judecătorii maramureşeni ripostează împotriva ordonanţelor care modifică legislaţia penală

0
157

UNANIMITATE. Adunarea Generală a judecătorilor de la Tribunalul Maramureş a hotărât, în unanimitate, susţinerea „Mesajului public pentru apărarea independenţei sistemului judiciar”, în ansamblul său, emis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în 1 februarie şi susţinerea poziţiei CSM faţă de adoptarea, de către Guvernul României, a proiectului de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea codurilor penale şi a sesizării Curţii Constituţionale de către preşedintele CSM, potrivit art. 146 lit. e din Constituţia României.

 

Judecătorul Ileana Daniel Waltner, şefa Biroului de informare şi relaţii publice a Tribunalului Maramureş a subliniat faptul că „Adunarea Generală a fost convocată şi constituită în condiţii regulamentare, potrivit dispoziţiilor art. 17, alin. 2 şi 9, din Hotărârea Plenului CSM nr. 1375/2015 pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, la şedinţa prezidată de preşedintele instanţei participând 21 de judecători din totalul de 27 de judecători, doi fiind în concediu”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here